Telenor Maritime med cruise-kontrakt i 100 millioners klassen


Telenor Maritime får verdifull cruise-kontrakt. Foto: Sigbjørn Larsen.


Telenor Maritime inngår forlenget kontrakt til flere 100 millioner kroner med verdens største cruiseaktør, Carnival Corporation.

Av Skipsrevyen

Telenor Maritime har inngått en ny langsiktig kontrakt med Carnival Corporation, som i betydelig grad utvider et allerede langsiktig partnerskap for å gi rederiets 43 cruiseskip avanserte kommunikasjonstjenester innen data og mobiltelefoni. melder Telenor Maritime i en pressemelding. Med dette vil Carnival kunne tilby sine nesten 135.000 daglige passasjerer mobildekning, teksting (SMS) og data (mobilt internett) mens de er til sjøs.

Avtalen er en forlengelse av selskapets eksisterende avtaler med Telenor Maritime som eksklusiv leverandør av mobiltelefonitjenester for passasjerer ombord på AIDA, Costa, Cunard og P&O (UK) sine cruiseskip. Telenor Maritime har samarbeidet med Carnival Corporation og deres datterselskaper siden 2006.

-Telenor Maritime gjør det mulig for cruisepassasjerer å kommunisere og dele informasjon uansett hvor skipet er, sier CEO i Telenor Maritime Lars Erik Lunøe. Vi leder an i utviklingen av sikker kommunikasjon til sjøs, og tilgjengeliggjør IoT for hele den globale maritime industrien. I ett digitalt økosystem tilbyr vi unike løsninger som gir samme opplevde kvalitet til sjøs som på land, og som gjennom operasjonell kvalitet øker lønnsomheten til våre kunder og partnere,» sier Lars Erik Lunøe.

– Det gleder oss å kunne videreutvikle vårt langsiktige partnerskap med Carnival Corporation. De har vært kunde hos Telenor Maritime siden 2006 og denne nye avtalen er en enorm tillitserklæring til oss fra verdens største cruiseaktør. En aktør som hele tiden leter etter markedets beste løsninger på sine behov. Vi har over tid bevist vår evne til å være best til å levere på det markedet etterspør, sier Lunøe.

© 2024 Norwegian Maritime Exporters