Vinnerne av ERFA Award 2020

Kim Lillebø & Jakub Walenkiewisz. Foto: Arne Søllesvik
Member news | 31 January 2020
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kim Lillebø & Jakub Walenkiewicz. Foto: Arne Søllesvik

ERFA Award til Kim Lillebø (Libra Plast) og Jakub Walenkiewisz (DNV GL)

Norske Maritime Eksportører (NME) tildelte sin pris ERFAringskonferansen Award til Kim Lillebø og Jacub Walenkiewisz på den årlige ERFAringskonferansen som i år ble arrangert 21.-22. januar i Ulsteinvik.

  • ERFAringskonferansen Award tildeles en ERFA AWARD tildeles en person som på en ”outstanding” måte har bidratt til utviklingen av norsk maritim industri, til NME og som har deltatt på ERFA.

Kim Lillebø

I begrunnelsen sier juryen blant annet:

Kim Lillebø er særdeles pliktoppfyllende, detaljfokusert og dyktig. For NME er han alltid en positiv bidragsyter, enten det er på ERFAringskonferansene eller på messer rundt om i verden. Han er positiv, inkluderende og vennlig, alltid for fellesskapet og for NME. Han kan alltid regnes med når vi er ute i felten og på messer.

Jacub Walenkiewisz

I begrunnelsen sier juryen blant annet:

Jacub og han har vært en meget viktig bidragsyter til ERFAringskonferansene i mange år. Han har jobbet i bransjen i over 20 år og alle år i samme firma. Han deler av sin kunnskap til oss vært år og han kan utrolig mye. Jacub stiller alltid positiv og villig stiller han opp og hjelper NME i mange spørsmål, spesielt relatert til markeder og fremtidsutsikter. 

Om NME.
NME er en samling av omtrent 100 eksportrettede bedrifter i maritim sektor. Næringen representerer over 60 000 ansatte og har en samlet verdiskaping på 190 milliarder kroner, mye i Distrikts-Norge. NMEs kjerneoppgave er å bygge nettverk for den maritime næringen. Dette gjør vi ved å fremme samarbeid mellom aktører som opererer i og i tilknytning til havrommet, legge til rette for deltakelse på konferanser og messer og ved å organisere norske delegasjoner til utlandet.

Om ERFAringskonferansen 
ERFAringskonferansen er en årlig konferanse som NME arrangerer. Den samler vanligvis rundt 100 deltagere fra medlems- og ikke medlemsbedrifter i den maritime sektor. Programmet varierer fra år til år, i år var merkevarebygging den råde tråden. Andre mer eller mindre faste poster er markedsutsikter og juss og ikke minst erfaringsutveksling. 

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024