Skagerrak Business Summit (SBS)

Member news | 6 November 2018
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Bli med når danske og norske næringslivsfolk samles i Hirtshals for å få ny bransjespesifikk kunnskap, og for å skape forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak!

Foregående års suksess blir gjentatt og danske og norske bedrifter er invitert til næringslivskonferansen Skagerrak Business Summit den 22.november 2018 kl. 08:30-20:00. 

I år settes fokus på «Connectivity». Nettverk er en vesentlig del av næringslivet – både det digitale og det menneskelige, og derfor setter Skagerrak Business Summit fokus på dette. Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan endres raskt, og hvor det er viktig å holde seg oppdatert.

Konferansen er gratis for deltakerne fra Norge, men deltakerne skal selv betale for kostnader til opphold.

Color Line sponser reisen til /fra Hirtshals for norske deltakere av SBS. 21. november med avgang fra => Kristiansand kl. 16:30 med ankomst kl. 19:45. => Larvik kl. 17:30 med ankomst kl. 21:15. (Bilpakke sponses for 6 stk).

Tilbake 22. november med avgang fra Hirtshals: => kl. 20:45 med ankomst Kristiansand kl. 23:59. => kl. 22:15 med ankomst Larvik kl. 02:00. Du kan velge fergeoverfarter når du melder deg på.

21.11 går Fjord Line fra Bergen kl. 13:30 og fra Stavanger kl. 20:00 med retur 22.11 fra Hirtshals kl. 20:00
Bestill billetter her

Ny kunnskap i verdensklasse
Kom og hør om spennende ny kunnskap og konkrete nyskapende prosjekter innen de tre sektorene: maritimt, energi og IKT. Programmet byr på innlegg fra noen av de mest nyskapende og innovative bedriftene, samt forskning, i Danmark og Norge. Det vil dermed være et konkret og direkte innblikk i utviklingen innen disse sektorene. Foredragsholderne er også tilgjengelige for matchmaking, og vil selvsagt også nettverke med deltakerne under hele konferansen.

Matchmaking
Nettverk har en avgjørende betydning for samarbeidet mellom Norge og Danmark. For å understøtte dette ytterligere, introduseres i år en fasilitert matchmaking i form av 1-2-1 speed-dating-møter på 3 x 20 minutter, der du får mulighet for å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder.

Når konferansen nærmer seg, får du tilsendt en link (om lag 3-4 uker før konferansen) hvor du fyller ut informasjon om deg selv. Her får du også mulighet til å se hvem du kan matchmake med. Du forplikter deg ikke før du fyller ut informasjonen. Det er også via denne linken, du velger opp til tre bedrifter som du ønsker å treffe.

Bli inspirert av andre erfaringer
Formiddagen byr på opplegg fra Norsk Industri som forteller om mulighetene innen den norske maritime bransjen. SE kommer og forteller om hva digitalisering egentlig krever av bedriften din. Den danske og den norske ambassadøren er også på programmet. De forteller om utviklingen av handelsrelasjoner på tvers av Skagerrak.

Konferansens tre fokusområder:
Maritimt
Energi
IKT

Du har mulighet for å velge ett spor gjennom hele dagen, men du kan også velge å høre én sesjon innen hvert område. Felles for de tre fokusområdene er at en rekke eksperter deler av deres erfaringer og gir innspark til fremtidsperspektiver.

Hvem henvender konferansen seg til?
Konferansen er for deg som beskjeftiger seg med samarbeidet mellom Danmark og Norge, eller for deg som har en interesse i eller et ønske om å utvikle deg innen de tre nevnte fokusområdene. Konferansen har et kommersielt fokus – med et klart mål om at deltakerne utvikler nye handelsrelasjoner mellom Danmark og Norge.

Påmelding
Konferansen avholdes på Nordsøen Forskerpark, og avsluttes med middag kl. 17:00 på Nordsøen Ocenarium foran det store Oceanarium. Både konferansen og festmiddagen er gratis for de norske deltakerne.

Siste års middag var en stor suksess, og mange kom hjem med konkrete kunde- og samarbeidskontakter. Ønsker du mot forventning ikke å delta i middagen, melder du deg fra under din påmelding.

De norske deltakerne betaler selv kostnader til opphold.

Bestill overnatting
Vi har forhandlet en spesielt fordelaktig pris for deg som deltar, dersom du bestiller overnatting på Montra Skaga Hotel.
For bestilling av hotell kontakt: salg@skagahotel.dk og opplys at du deltar i Skagerrak Business Summit. Prisen er DKK 795,- for et dobbeltrom inklusive frokost.

No show fee: DKK 1.000

 

Se hele programmet her

Påmelding

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024