SHIP OF THE YEAR 2017: NOMINÉR DIN FAVORITT!

Member news | 26 January 2017
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kan nå komme med ditt forslag til Ship of the Year 2017. Næringsminister Monica Mæland vil foreta den høytidelige prisoverrekkelsen på åpningsdagen av Nor-Shipping, tirsdag 30. mai.

NOMINÈR DIN FAVORITT HER

Vi inviterer alle våre lesere til å nominere sin favoritt til årets store prisutdeling. Blant de nominerte vil så juryen velge en vinner som blir offentliggjort på åpningsdagen på Nor-Shipping i Oslo.

Kriteriene for å vinne denne kanskje største uavhengige heder og verdighet som et skip kan få, er at det leveres fra et norsk verft i løpet av kalenderåret 2017 og at innovasjonsgraden er høy.

– Vi ønsker å fremme norsk skipsbyggingskompetanse og hedre rederi og designer for å legge teknologilisten så høyt som overhodet mulig, sier juryleder og redaktør av Skipsrevyen Asle Strønen.

Med seg i juryen har han adm.dir. Sturla Henriksen i Norges Rederiforbund og Lars Gørvell-Dahll, maritim bransjesjef i Norsk Industri. – Vi håper de nominerte til årets pris vil bidra til Det grønne skiftet som maritim sektor er en aktiv del av, sier de to unisont.

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024