RAPP MARINE HAS ANNOUNCED FIVE EXCITING HIGH-TECH JOBS AT THEIR OFFICE IN BODØ

Member news | 22 May 2017
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Rapp Marine has recently announced five exciting high-tech jobs. In these days it is rare for Norwegian companies to announce so many high-tech positions in maritime industry at the same time. 

Due to the language of the annoncement, the rest of this post is in Norwegian.

Rapp Marine har utlyst nå hele fem høyteknologiske, utrolig spennende stillinger. Det hører til sjeldenheten at norske bedrifter nå for tiden utlyser så mange høyteknologiske stillinger innenfor maritim industri samtidig! 

Fire av de fem utlyste stillingene er ingeniørstillinger som all har forskjellige funksjoner rettet direkte mot utvikling av våre elektriske vinsjesystemer. Den siste er en senior prosjektlederstilling rettet direkte mot våre salgsprosesser. Søknadsfrist for alle stillingene er 30.mai 2017. 

  • Ingeniør Hydraulikk
  • Ingeniør Mekanisk
  • Ingeniør Automasjon – programutvikler
  • Elektroingeniør/ Ingeniør Automasjon
  • Senior prosjektleder

Alle stillingene er utlyst på Finn.no og det oppfordres til å søke på stillingene derfra. 

Stillingannonsene på deres hjemmesider. 

Rapp Marine tilbyr blant annet:

Rapp Marine tilbyr karrieremuligheter i et selskap som er global leverandør av avanserte og innovative løsninger av hydraulisk og elektrisk dekksmaskineri til forskning, fiskeri, offshore -og arbeidsbåter. Her vil du få spennende arbeidsoppgaver i et dynamisk og interessant arbeidsmiljø sammen med kompetente kollegaer.

Om Rapp Marine Group:

Rapp Marine Group er en global selskap og leverandør av avanserte og innovative løsninger av elektrisk og hydraulisk dekksmaskineri til fiskeri, forskning, offshore og arbeidsbåter. 

Rapp Marine er i dag en av verdens største leverandører av dekksmaskineri for fiskefartøyer og alle typer forskningsskip.

Hovedkontoret, med ledelse, engineering, prosjektledelse, salg/marked og øvrige stabsfunksjoner er lokalisert i Bodø.  Ut over dette er selskapet lokalisert med egne selskaper i USA/Alaska og UK, samt med et omfattende globalt service- og agentnettverk.

Selskapet åpnet ny, moderne produksjonfasilitet i Serbia i 2014.

Artikkel om stillingene i “Bodø i Vinden”   

 

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024