Ny toppsjef i Teknotherm

Member news | 4 July 2019
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn
Jon Aksel Brynildsen (til høyre) ønsker den nye administrerende direktøren Thomas Smordalen lykke til. Foto: Teknotherm

Thomas Smordalen er fra 1. juli utnevnt til ny adminstrerende direktør i Teknotherm etter Jon Aksel Brynildsen, som nå vil bruke mer tid med familien. Smordalen vil også være administrerende direktør for Teknotherm Marine AS.

Av Skipsrevyen

Smordalen har over 20 års erfaring fra maritim industri, og har tidligere hatt salgs- og lederroller i Unitor ASA, Wilhelmsen Ship Service og Hansen Protection AS, heter det i en pressemelding onsdag. 

– Jeg er beæret over at jeg har blitt valgt som Teknotherms neste administrerende direktør. Det er et privilegium å være en del av en organisasjon som leverer tjenester av høy kvalitet og innovative løsninger til de beste klientene, og utvikler de mest talentfulle fagfolkene til ledere, sier Smordalen, i en kommentar.

Nåværende konsernsjef, Jon Aksel Brynildsen, er stolt og glad for å se tilbake i en hektisk periode.

– Vi har oppnådd målet vårt knyttet til vekst innen eksisterende og nye markeder. Vi har også oppnådd målet om å bringe Teknotherm et steg opp verdikjeden fra en underleverandør til en total systemintegrator innen HVAC og kjøling. Etter en slik periode innser jeg at det er på tide å tilbringe litt mer tid sammen med familien og spesielt barna mine før de vokser opp. Det har vært en tøff beslutning å ta, men jeg er overbevist om at det er riktig tid for meg å gå til side og sende stafetten over til Thomas. Jeg vil takke styret og mine kolleger for en fantastisk tid i Teknotherm, og ønske dem og selskapet det aller beste fremover, avlsutter Brynildsen..

Read more

Bergen Engines Logo
New NME member
31 May 2024
Illustration showing a ship in a digitalised port
Ports modernization – Portuguese delegation visit to Oslo and Bergen 17 and 18 June
29 May 2024
Bilde av ferge
Offentlige anskaffelser som motor for grønn maritim eksport
29 May 2024