Metizoft styrker ledelsen

Member news | 12 January 2022
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Metizoft styrker ledelsen og har en klar strategi for vekst i årene som kommer.

Kjetil Bollestad tiltrer som daglig leder i Metizoft 1. februar 2022.

Kjetil kommer fra stillingen som administrerende direktør ved Kleven verft og har en variert yrkesbakgrunn som startet med flyteknisk utdanning i forsvaret. Han har blant mange års erfaring i SAS med vedlikehold av fly, vært administrerende direktør ved verftet i Florø, jobbet i oljeindustrien med Subsea systemer, samt bygging og operasjon av en jackup-rigg.

  • Jeg er takknemlig og gleder meg til å bli en del av det kompetente Metizoft Group-teamet. Metizofts verdier og bedriftskultur passer meg godt. Det blir spennende å ta del i arbeidet med å utvikle nye bærekraftige tjenester til den maritime industrien, som vil gi konsernet solide muligheter for ytterliggere vekst i årene som kommer, sier Bollestad.

Å styrke ledelsen i Metizoft vil hjelpe konsernet med å sikre fremdrift og oppnå strategiske mål.

  • Det er med glede vi kan fortelle at Kjetil har takket ja til å ta over den daglige ledelsen i Metizoft. For å holde vår posisjon som markedsleder og fortsette vår solide vekst, har vi siste året arbeidet mye med utvikling av eksisterende og nye tjenester til maritim industri. Utvikling og innovasjon vil være mitt fokus fremover, forteller Gry Cecilie Sydhagen, grunnlegger og CEO i Metizoft Group.

Metizoft er en av verdens første og ledende konsulentselskap av Inventory of Hazardous Materials (IHM). De siste 15 årene har bedriften utviklet seg fra å være et grønt teknologiselskap for kartlegging av farlige materialer om bord i skip, til en allsidig leverandør av bærekraftige løsninger for hele skipets livssyklus.

Kontaktpersoner:

Kjetil Bollestad, ny daglig leder hos Metizoft

Tlf:         48167809

e-post:   kjetil@metizoft.com

Gry Cecilie Sydhagen, gründer og CEO hos Metizoft

Tlf:         48 22 66 97

e-post:   gry@metizoft.com

www.metizoft.com

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024