METIZOFT SIGNS GREENLOGGER DMS CONTRACT

Member news | 28 June 2016
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mare Safety har vært kunde hos Metizoft siden 2012. Metizoft kvalitetssikrer underleverandører, produserer og sender ut IHM- og Non-Asbestos-dokumentasjon til verft og redere på Mare Safety sine vegne.

Som første leverandør har nå Mare Safety også blitt pilotkunde for vårt dokumenthåndteringssystem, Greenlogger DMS. Dette er et system som i utgangspunktet fokuserer på alt av dokumentasjon for skip, men som også har blitt bygd om til å kunne være et dokumenthåndteringsverktøy for leverandører. Systemet har blitt skreddersydd for å dekke Mare Safety sine behov, og vi ser frem til et godt samarbeid også innenfor dette feltet.

Metizoft tilbyr også en rekke andre nye dokument-tjenester opp mot leverandører, inkludert MED (Marine Equipment Directive), REACH, RoHS og Conflict Minerals. Disse tjenestene imøtekommer en rekke EU-regelverk såvel som internasjonale regelverk innenfor helse, miljø og sikkerhet. Ved å sette bort disse dokument-oppgavene til Metizoft, kan leverandører fokusere på sine kjerneoppgaver i den daglige driften.

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024