GLOBAL GROWTH CANADA 2017

Member news | 2 March 2017
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Innovasjon Norge inviterer NMEs medlemmer til et prosjekt spesielt utviklet for norske selskaper som har teknologi til å utvikle seg i det kanadiske markedet. Canada og Norge deler utfordringer med havtrafikk i tøffe nordlige forhold, samt beskyttelse av uberørt natur. Dette mener vi gir muligheter for norsk næringsliv.

Målet med prosjektet er å forstå det kanadiske markedet og mulighetene dette gir for norske firmaer, møte relevante partnere, og samle informasjon slik at man kan lage en optimal etableringstrategi for det kanadiske markedet.

Det vil være detaljerte presentasjoner og analyser av mulighetene i det kanadiske markedet, i tillegg til konsulenttjenester for å hjelpe med presentasjon av produkter og tjenester, samt støtte med formuleringen av en Go-to-Market strategi.

Prosjektet inkluderer fire workshops. To i Norge som er ment til å forberede firmaene ved blant annet å ha interne strategi diskusjoner, og to i Canada der det blir arrangert relevante seminarer, bedriftturer og nettverksbygging.

Deltakelseavgiften begynner på 10,000 NOK. Dette ekskluderer overnatting, reiseutgifter, og eventuelle utstillinggebyr.

Klikk her eller kontakt Tom-Ivar for mer informasjon.

Tom-Ivar Bern
Mobil: +47 915 14 999
E-post: tom-ivar.bern@innovationnorway.no

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024