GeenTech Festival 2019

Member news | 10 January 2019
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

På vegne av Innovasjon Norge vil vi gjerne informere dere om Greentech Festivalen, mai 2019 i Tyskland. Her skal The Explorer lanseres internasjonalt, i tillegg til flere prisutdelinger. Er du og din bedrift eller noen fra deres nettverk egnet til å vinne en “grønn Oscar”?

GreenTech Festival og internasjonal lansering

The Explorer videreutvikles stadig med mål å bli en markedsplass der globale aktører skal kunne finne norske løsninger på sine behov. Lanseringen internasjonalt skjer under GreenTech Festival i Berlin 24. mai. Festivalen er en «Oscar-utdeling» for grønn teknologi, og har siden 2007 premiert de fremste grønne og bærekraftige løsningene verden over.

I forbindelse med at vi skal lansere The Explorer under denne begivenheten oppfordrer vi alle bedrifter som er registrert på The Explorer til å registrere sin løsning i konkurransen. Dette vil kunne bli en unik mulighet til å vise seg fram på en internasjonal scene og åpne dører til nye markeder. Innovasjon Norge er tilstede med en egen stand, og inviterer de norske bedrifter som måtte bli nominert til å stå sammen med oss under festivalen.

Slik nominerer du din bedrift

For å nominere seg selv til konkurransen må man fylle ut vedlagt skjema (sjekk https://www.theexplorer.no/greentech-festival/), legge ved et bilde av løsningen (horisontalt, maks 5MB) og sende alt til application@greentechfestival.com innen 31. januar.

Konkurransen har fire kategorier:

  • Innovation of the year
  • Game changer of the year
  • Rising star of the year
  • Start-up of the year

Les mer om kriteriene her, eller send mail om du har spørsmål til TheExplorer@innovasjonnorge.no. Vi håper på norske nominasjoner i alle kategorier – så bli med oss på den grønne løper i Tyskland!

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024