– ERFA ER ET FAGLIG OG SOSIALT HØYDEPUNKT, SIER ASLE STRØNEN I SKIPSREVYEN

Member news | 26 January 2017
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

ERFA 2017 er overstått med mange høydepunkter å se tilbake på. Skipsrevyen har dekket konferansen og kommet med en bildereportasje.

Les hele saken og se bildene fra konferansen her!

“M/S «Crown Seaways» en route København: Helt siden 1972 har ERFAringskonferansen vært det årlige høydepunkt for norske maritime utstyrsleverandører. 2017 var ikke noe unntak, og også i år gikk hedersbevisningen ERFA Award til en velfortjent mottaker.

Det var mangeårig styreleder og styremedlem i Norske Maritime Eksportører, adm.dir. Roger Kristensen, Restech Norway AS, som ble tildelt ERFA Award for 2017 – høyst velfortjent og til stormende jubel på ERFAs festmiddag om bord i DFDS «Crown Seaways» (…)

Introduksjonen til årets storsamling for NME medlemmene ble gjort av adm.dir. Erlend Prytz med Frode Stang som konferansier. Den offisielle åpning av konferansen var det imidlertid statssekretær Roy Angelvik (FrP) i Nærings- og Fiskeridepartementet som stod for.” kan Skipsrevyen rapportere.

Les hele saken og se bildene fra konferansen her!

Heder og verdighet: Mangeårlig styreleder og styremedlem Roger Kristensen (til v.) ble tildelt ERFA Award. Det var adm.dir. Erlend Prytz som stod for overrekkelsen av diplom og merke. Foto: Asle Strønen, Skipsrevyen

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024