ERFA Awards 2024

Member news | 31 January 2024
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Fantastiske Osberget. Fra venstre: Ole Erik Samseth, Sperre Air Power, Ola Staverløkk, Fosen Yards, Tore Andersen, Optimarin

Under Erfaringskonferansen i Ålesund 23 januar ble årets ERFA Awards delt ut til tre verdige vinnere som har bidratt til næringen, NME og fellesskapet mer enn det som kan forventes.

Med det er vi stolte av å presentere årets vinnere:

Ola Staverløkk

Ola er meget raus, inkluderende, blir kjent med alle, skaper nettverk og byr på seg selv. NME driver jo med dette så det passer jo perfekt. Ola er også en utmerket medlemsverver for NME!

Ole Erik Samseth

For NME er Ole Erik et unikum. Han er alltid positiv og bidrar til fellesskapet. Han ordner, fikser og bidrar til Team Norway paviljonger, bestiller flyreiser og hotell og er alltid positiv. Han bidrar til og med på å styrke næringen og ikke minst NME.

Tore Andersen

En grand old man i bransjen. Tore har vært i bransjen i 15 år, og er blant en av Erlend Prytz og dermed NMEs nærmeste støttespiller: – En «go to»-person når jeg trenger en sparringspartner som har gjort særdeles mye i jobben med å skaffe offentlig engasjement og støtte til vår næring, sier Prytz.

Alle tre er blant NMEs store «cheerleadere».

Gratulerer alle tre!

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024