Ekornes vant Eksportprisen 2021

Member news | 24 March 2022
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvert år deler Eksfin, Innovasjon Norge og Eksportstrategirådet ut Eksportprisen. Prisen som har formålet å premiere norske eksportører som har lykkes med å bygge verdier i Norge gjennom utenlandske markeder ble delt ut onsdag 22. mars under Eksportkonferansen 2022. Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) var til stede for å dele ut prisen.

VINNER: Svein Lunde i Ekornes (nr. 2 fra venstre) kan juble etter at selskapet er kåret til vinner av Eksportprisen 2021. Håkon Haugli i Innovasjon Norge til venstre, til høyre Tone Lunde Bakker, adm. direktør i Eksfin og næringsminister Jan Christian Vestre. FOTO: EKSFIN

Møbelprodusen Ekornes stakk av med den gjeve seieren. Med dette har vinneren av Eksportprisen 2021 bevist at det er mulig å drive lønnsom industriproduksjon i Norge for eksport til internasjonale markeder med tøff konkurranse. For å hevde seg som internasjonal design- og møbelbedrift i 2022, må man også være en teknologibedrift, dette er noe Ekornes er et levende eksempel på, sier Juryleder Tone Lunde Bakker, administrerende direktør i Eksfin.

Vi gratulerer vårt medlem og gode samarbeidspartner Ekornes med en velfortjent seier!

Årets jury bestod av Inger-Marie Sperre, Per Arthur Sørlie, Alexandra Bech-Gjørv og jurylederne Tone Lunde Bakker og Håkon Haugli.  

Les hele saken her!

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024