«Dobbel» storkontrakt med et av Norges største rederier

Member news | 11 January 2023
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Metizoft har signert to avtaler for levering av tjenester til et av Norges største rederier, Wilson.

– Dette var en fantastisk julegave for alle oss i Metizoft, som vil skape mye godt arbeid i årene som kommer.

Det sier Toni Sandanger, Sales Director hos Metizoft, som var den som loset avtalene i havn helt på tampen av året.

Bergensrederi

Wilson er et Bergensbasert rederi med en flåte på rundt 130 skip. Med den største såkalte «short sea» flåten i Europa, er de det ledende rederiet innenfor sitt segment.

Bedriftene har inngått avtale om både IHM vedlikehold og Metizoft sitt kjemikaliesystem over en tiårsperiode.

– Dette er et resultat av god dialog over lengre tid, der vi har fått lov til å bygge tillit som til slutt resulterte i denne avtalen, slår Sandanger fast.

Nikolai Berget i Wilson er også fornøyd: – Vi er glade for å ha inngått avtale med Metizoft, og ser frem til et godt samarbeid. Sikkerheten til våre ansatte og miljøet er vår førsteprioritet, og vi jobber systematisk for å sikre en trygg arbeidsplass, sier Nikolai.

Farlige stoff og kjemikaliesikkerhet

IHM står for «Inventory of Hazardous Materials» og er en oversikt over alle skadelige stoff som befinner seg på et skip. Alle fartøy som skal innom havner i EU/EØS må ha et oppdatert og gyldig IHM sertifikat om bord.

Metizoft Kjemikaliesystem er en løsning for registrering av kjemikalier ombord. Her kan en hente ut sikkerhetsinformasjon og registrere hvilke kjemikalier hver enkelt ombord har vært i kontakt med.

Markedsleder

Metizoft var av de første som kunne tilby IHM løsninger til verft, rederi og leverandører, og er fortsatt global markedsleder innen dette.

– Gjennom tett kontakt med rederi, og andre aktører i den maritime næringen, får vi en unik innsikt i de utfordringene og kravene slike bedrifter møter, Forklarer Sandanger. – Ut fra dette kan vi fokusere på å utvikle de riktige produktene og tjenestene som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

Nytt bærekraftsverktøy

Nytt på markedet fra Herøybedriften er en applikasjon og tjeneste for enklere rapportering mot ESG krav som alle bedrifter må forholde seg til fremover.

Om Metizoft:

Metizoft har videreutviklet bedriften fra å være en verdensledende leverandør av teknologi for kartlegging av farlige stoff ombord skip, til å levere software- og konsulentløsninger for hele skipets livssyklus.  

  

Med en bred internasjonal kundebase, inkluderer vår portefølje noen av verdens mest avanserte fartøy. Kunder inkluderer verft, rederi, leverandører og andre bedrifter innen maritim næring. 

  

Lang erfaring med å jobbe tett på våre kunder har gitt oss unik kunnskap om de behov og utfordringer som rederi og andre har nå og i nær fremtid. Med sterk og målrettet satsing på utvikling, kan vi nå møte disse behovene med flere skreddersydde løsninger for den maritime industrien. 

www.metizoft.com

Om Wilson

Med den største short sea flåten i Europa, er Wilson det ledende shipping selskapet innen sitt segment. Flåten består av rundt 130 frakteskip på mellom 1500 og 8500 DWT og transporterer hvert år 15 millioner tonn tørrlast.

Bedriftens hovedkvarter er i Bergen, og de har også kontor ved strategiske lokasjoner i Europa. Wilson har rundt 2000 ansatte.

Kontaktperson Metizoft

Toni Sandanger
Sales Director

Telefon: +47 90 02 20 33
 E-post: toni.sandanger@metizoft.com


Bildetekster:

Metizoft_and_wilson_signing_contract.jpeg:
Thorbjørn Dalsøren (t.v.), General Director hos Wilson, og Toni Sandanger (t.h.), fra Metizoft, er fornøyde med å ha inngått samarbeid.
Fotokreditering: Metizoft AS

37dd24032019MontageWilsonAgency-©Kloet_smalere_reduced size.jpeg:
Wilson er et av Norges største rederi, og Europas ledende innen «short sea»-segmentet.
Fotokreditering: Wilson ASA

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024