Brunvoll skal levere DP2 til MS “Stril Mar”

Member news | 13 March 2023
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn
MS “Stril Mar». Bilde: Simon Møkster Shipping AS


Simon Møkster Shipping AS skal bytte ut det eksisterende dynamiske posisjoneringssystemet ombord på offshore supply skipet, MS «Stril Mar». Brunvoll har i den forbindelse fått kontrakt på levering av et BruCon DP2 kontrollsystem.

Leveransen fra Brunvoll omfatter ett dynamisk posisjoneringssystem av DP-klasse 2 med 4 tilhørende manøversteder der eksisterende sensorer og posisjons referansesystem vil bli gjenbrukt.


“Vi har hatt ett langt og godt samarbeid med Brunvoll gjennom mer enn 40 år, og vi synes det var veldig spennende at Brunvoll utvidet sin portefølje til også å inneholde DP kontrollsystem. Vi er sikre på at Brunvoll kommer til å levere med en høy kvalitet også denne gang.” Sier Tom Karlsen, CTO i Simon Møkster Shipping.


MS «Stril Mar» skal oppgraderes med batteri og nytt energihåndteringssystem, og i den forbindelse skal eksisterende DP system erstattes med et nytt system fra Brunvoll. Skipet ble levert fra Astilleros Gondán skipsverft i 2016, og designet er fra tidligere Rolls-Royce Marine. Fartøyer er i dag på langtidskontrakt for Equinor og oppgraderingene er en del av dette samarbeidet. Brunvoll er fornøyd med å ha sikret seg kontrakten i sterk konkurranse fra andre leverandører.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:


Bernt Rune Riksfjord
Sales Manager
M: +47 911 26 221
E: bernt.riksfjord@brunvoll.no
www.brunvoll.no

Arnt Ove Austnes
Sales Manager – System Sales
M: +47 994 40 882
E: arnt.ove.austnes@brunvoll.no
www.brunvoll.no

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024