VELLYKKET ERFA OG UTDELING AV ERFA AWARDS

Member news | 2 February 2016
Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn
NME avholdt sin årlige ERFA konferanse i Bergen 26.- og 27. januar.

Nærmere 80 deltagere fra en samlet maritim utstyrsindustri fra hele landet var tilstede. Et veldig kompakt og spennende program med viktige saker som stauts i markedene, finansieringsmuligheter, informasjon om havbruksteknologi, muligheter i Vietnam, India, Korea og Kina, presentasjon av Nor-Shippings planer for fremtiden og CO2 fangst var blant postene.

Det var også god tid til mingling og nettverksbygging. Mange møtte både gamle og nye kollegaer. Kanskje spesielt hyggelig var det at det var flere førstegansreisende på konferansen som tyder på at nye og yngre krefter kommer til vår bransje.

“Jeg ble svært positivt overrasket,” sier deltager Morten Leknes fra Glamox.

“Programmet så kanskje litt tørt ut på papiret, men det var veldig matnyttig og dyktige foredragsholdere gjorde det ekstra spennende. Jeg har allerede bedt om å få tilsendt presentasjonene,” avslutter Leknes. Den beste ERFA på mange år var blant lovordene fra flere av deltagerne.

ERFA Awards

På NMEs ERFA konferanse deles ERFA Awards ut. ERFA Awards gis til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for det maritime miljø generelt og utstyrsindustrien spesielt. I år ble ERFA Award delt ut til Bjørn Tore Nyland og Per Helgeland. Vi gratulerer!

Takk til Skipsrevyen for bilder.

Read more

Brunvoll Propulsion for the World’s Largest Sailing Ships; The Orient Express Silenseas
26 April 2024
Lab testing shows Shipshave’s ITCH system ensures integrity of hull coatings
28 February 2024
Politikerdebatt på Erfaringskonferansen
1 February 2024